lauantai 28. huhtikuuta 2018

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 15 - Itsesensuuri.

Seuraa vakavaa asiaa kevyen kautta käsiteltynä.

"Yle hyllytti suositun lastenohjelman Areenasta – Herra Heinämäen intiaanihahmo oli liikaa"
Näin kertoo Ilta Sanomat artikkelissaan. Hyllyttäminen johtuu nk. "kulttuurisesta appropriaatiosta", eli kulttuurin lainaamisesta. Et siis saa esiintyä intiaanina, eikä lapsetkaan saa enää pukeutua naamiaisiin miten sattuu, koska valkoinen ylivalta. *huokaus*

Itse kun luen ainoastaan tietokirjallisuutta ja pääosin sosiologiaa, eikä historiakaan ole vierasta, niin tämä aika, jossa elämme, tuntuu kovin tutulta. Jos otetaan vaikka Afganistan, Libanon, Iran tai jokin Etelä-Amerikan valtio, niin yhtäläisyyksiä löytyy paljon. Ei pidä myöskään unohtaa kommunisteja, natseja ja fasisteja. Samaa paskaa eri kääreissä. Sosialistit tuntuvat pilaavan aina kaiken. Täytyy ajatella ainoastaan heidän tavallaan ja kehtaavat vielä kutsua itseään liberaaleiksi. HA!

Monelta jää huomaamatta, että länsimainen kulttuuri ajautuu koko ajan enempi autoritaariseen suuntaan. Aletaan sensuroimaan omaa kulttuuria ja tilalle tuodaan "oikea" kulttuuri ja tavat ajatella. Tämähän on tietty ollut käynnissä jo pitkään, mutta meno kiihtyy. Mm. alastomia nymfejä esittänyt maalaus otettiin monien ihmetykseksi pois seinältä MeToo -kampanjan hengessä.

Kirjoittelin talvella Star Wars elokuvien muuttumisesta, enkä ollut väärässä. Selvisi, että Lucas Artsin toimari, Kathy Kennedy on piinkova feministi ja hän itse haastattelussa lausui, että muutos tulee näkymään tulevissa elokuvissa ja viimeisimpänä ilmoitti, että valkoisia tulee olemaan vähempi. Kyseessä siis poliittinen propaganda ja tämähän on tuttua -30-40 -lukujen poliittisista propagandaelokuvista.

Itse olen puolittainen pelisuunnittelija muotoilun ohessa, joten seuraan pelimaailman tapahtumia. Pelimaailma on myös siirtynyt poliittisesti korrektille tielle. On valiteltu, että mm. zombie-peleissä zombit ovat vain valkoisia, pitäisi olla myös mustia zombeja. Voi jumalauta! Far Cry 5 -pelissä jahdataan uskonnollista kulttia Montanan osavaltiossa ja peliin laitettiin 50/50% valkoisia ja mustia. No, tämä ei tietetenkään joillekin mustille kelvannut, koska Montanassa ei heidän mukaansa asu kuitenkaan niin paljon musia. Perkele! Aihetta käsiteltiin myös viikolla Monokulttuuri -live streamissa.

Lainaus artikkelista:

"It’s not that I dislike black people, in fiction or in real life (full disclosure: I am black). It’s just that for a series that prides itself on realism, my experience of constantly bumping into assault rifle–toting black people in the forests of Montana just seems unrealistic." Voi vitun vittu!

Eloveena -paketissa on vaalea kaunis neito kaurapellossa sinisine silmineen, joka tietenkin kuvastaa puhtautta ja valkoista ylivaltaa. Kuinkas muuten? Jos vaihtaisimme tämän neitokaisen tilalle mustan neitokaisen, niin se kuvastaisi TAAS valkoista ylivaltaa, koska Amerikan orjuus ja puuvillapellot. Koita tuossa nyt saatana sitten miellyttää!

Vaikka käsittelen asiaa keveiden aiheiden kautta, jotka vaikuttavat päälle päin viattomilta asioilta, ne eivät sitä kuitenkaan ole. Länsimainen kulttuuri on kovasti rähmällään kaikkien perkeleen hypersensitiivisten kusipäiden edessä. Ei pitäisi olla.

Alla IS:n artikkeli ja Lucas Artsin sapelihammasfemakon haastattelu.

IS:n artikkeli:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005660030.html

Sapelihammasfemakko puhuu:
https://www.youtube.com/watch?v=wurBlVjWPf0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti