tiistai 10. lokakuuta 2017

POLITIIKKAA PÄSSEILLE OSA 1 - Globalistit ja hyödylliset idiootit.

Kansalaiset tunnu oikein tietävän äänestävänsä itseään vastaan. Moni ei tunne edes termejä. Ei tiedetä mikä on oikeasti natsi, fasisti, rasisti, konservatiivi, liberaali, klassinen liberaali, populismi, inklusiivinen mamupolitiikka ja lista jatkuu. Tulee jo hieman toistettua itseään, mutta tätä ei voi olla liikaa alleviivaamatta.

Mm. Ranskan presidentinvaaleissa kansalaiset olivat nielleet "äärioikeisto" -syötin ja äänestivät Rothschildien entisen investointipankkiirin ja EU-puudelin presidentiksi. Positiivisena polulistina ja hyvänä esiintyjänä kaveri onnistui myymään aatteensa kansalle! Vielä kesällä kaveri lässytti paremmasta työttömyysturvasta, mutta takki kääntyi. Minä ja monet muut tiesivät minkälaisesta käärmeestä on kyse.

Kuten jo tuossa aikaisemmin jo mainitsin, niin kansalaiset eivät tunne termejä. Macron on liberaali globalisti, eli kannattaa mm. halpatyövoimaa. Termi kalskahtaa hienolta, mutta on euferismi, eli paskaa kauniissa käärepapereissa. Nyt kansa on raivoissaan hänen työuudistustensa vuoksi ja suosio alkoi laskemaan jo heinäkuussa. Retkuun menitte!

Kansalaiset vollottivat Hollanden heikkosta taloudenhoidosta, mutta monikaan ei pannut merkille, että talousministerinä vastuussa oli juuri Macron. "Yllättäen" työväen suututtanut Macron oli kiinnostunut kuulemaan Sipilän tapaamisen yhteydessä kiky-sopimuksesta. Olipa yllätys.

Globalistipopulisteille on tyypillistä sanoa, ettemme saa sulkeutua (=rajavalvonta ja Schengen). Mm. Sauli Niinistö sanoi vasta saman, mutta vilauttamalla passia, olisit edelleen vapaa menemään minne tahansa. Jouduthan kotimaan sisäisillä lennoillakin näyttämään virallisen henkilötodistuksen. Minun mielestäni on perustellumpaa näyttää paperit rajalla kuin vaikka Helsinki-Oulu -lennolla.

Lainaus Räyhäblogista: "Globalismi ei tarkoita ihmisen vapautta, vaan suurpääomien ja suuryritysten rajoittamatonta toimivaltaa. Juuri siksi kansallisvaltiot on tuhottava ja tuhotaan, joko poliittisen prosessin kautta (EU) tai asevoimin (Libya, Syyria, Irak, Mali, Nicaragua, Chile jne.). Jos jokin valtio, maa, vastustaa suurpääomia ja suuryrityksiä ja asettaa omat etunsa ja kansalaisensa etusijalle, se tuhotaan."

Minäkään en kategorisesti vastusta EU:ta, mutta tällaisenaan kyllä. Joskus vuosia sitten tuli sanottua - sanoi moni muukin -, että meidän demokratia tulee olemaan sitä, mitä isot valtiot sanelevat. Niinpä. Richard Coudenhove-Kalergin paneurooppalainen utopiaprojekti voi tällä hetkellä hyvin. Tosin selkärankainen Itä-Eurooppa puhaltaa navakkaa koillista vastatuulta aatteelle.

Tekniikka, jolla sitä toteutetaan on kuin suoraan KGB:n oppikirjasta. Tällä viittaan 80-luvulla länteen loikanneen Yuri Bezmenov:in, entisen KGB-agentin paljastamaan nelivaiheiseen taktiikkaan, jota Neuvostoliitto käytti aikoinaan levittäessään bolsevismia länteen (vrt. monikulttuurisuus).
Voitte lukea tästä tästä tekniikasta googlettamalla tai katsoa Yurin haastatteluja Tubesta. Tässä tekniikassa käytettiin hyödyllisiä idiootteja kuten nytkin EU-federalistit tekevät ja idiootteina toimivat mm. punavihreät, kulttuurimarxilaiset, äärivasemmisto ja feministit. Muistakaa, että mm. Merkel on DDR:n kasvatti, joten tämä tekniikka on hänellä hallussa.

Tunnetusti EU-myönteinen Risto E.J. Penttiläkin alkaa olla huolissaan federalismikehityksestä. Alla Penttilän haastattelu.

https://www.suomenuutiset.fi/pitkaaikainen-eu-kannattaja-risto-e-j-penttila-macronin-ja-junckerin-eurooppa-visiot-ovat-pelottavia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti