torstai 28. syyskuuta 2017

TALOUTTA PÄSSEILLE OSA 6 - EU:n valtiovarainministeriö.


Aluksi voin sanoa, että jengi ei ilmeisesti edes monestikaan tiedä äänestävänsä itseään vastaan vaan sortuvat populismiin. Tässä yhteydessä EU-populismiin

Olen jo aiemmin puhunut termeistä ja niiden ymmärtämisestä ja populismi on varmaan tänä päivänä, ehkä huonoiten tunnettu termi. Se ei todellakaan tarkoita kansallismielisyyttä tai sitä, että perussuomalainen avaa suunsa. Puhutaan äärioikeistosta tai jopa natseista. Populismiahan harjoittavat kaikki puolueet. En jaksa kirjoittaa selitystä tähän, joten katsokaa Wikistä, mitä kyseinen termi tarkoittaa.

Hyvä ollut seurata valtamediaa, kuinka he yrittävät Merkelin puolueen historiallista tappiota voittona ja AfD:n vaalivoittoa tappiona. Ei tarvita Hymyhuulia tai Veli puolikuuta.

Jos menet näiltä pelleiltä kysymään fasistisen Italian talouspolitiikasta, niin tuskin osaavat edes vastata. Lisäyksenä se, että Mussolini ei kannattanut eugeniikkaa, eli rotuoppia. Tämäkin vitun termi piti vielä kääntää, ettei vaan joku myyrä ymmärtäisi väärin - perkele!

Puhuin jo tuossa kesän korvalla siitä, että syksyllä EU:sta olisi tulossa raskasta paperia liittyen liittovaltioon ja nämä nk. "hevosmiesten tietotoimiston uutiset" näyttävät pitävän paikkaansa ja muuttuvan lihaksi. Tiedot saan puolueen jäseniltä, koska vajaat seitsemän vuotta on oltu toiminnassa mukana.

Ranskan ja Saksan toiminta on mielenkiintoista. Ranskan kova velkaantuminen ja Macronin ajama politiikka, jolla syrjäytetään ammattiliitot työnantajien väliltä. Tämä tarkoittaisi tietty sitä, että työntekijä olisi täysin työnantajan vastuulla. Ts. voisi potkia työntekijän helvettiin ilman mitään korvauksia. Riippuen tietty sopimuksista.

Junckerin puliukko ehdottaa, että EU:lle pitäisi järkätä komission oma valtionvarainministeri. Komission puheenjohtaja on Juncker itse, joten ei ihmetytä vakanssin hamuaminen.
Jos EU:n valtiovarainministeri ei johtaisi jäsenmaiden talouksia heti, niin ennen pitkään näin kävisi. Minä en ole antanut ensimmäistäkään ääntä tälle jätkälle, enkä Kataiselle, jolle en uskaltaisi luovuttaa haltuun edes puulusikkaa. Epädemokraattinen ja fasistinen järjestelmä!

Ranskassa on järjestetty mielenosoituksia Macronia vastaan. Itsepähän tämän Rothchildien entisen investointipankkiirin äänestivät ja oli lisäksi ehkä epäsuosituimman Ranskan presidentin, Hollanden talousministeri ja neuvonantaja.

Ranskan valtionvelka on nyt 2,209,768 miljoonaa. Älkää lukeko tuota väärin. Se ei ole todellakaan 2,2 miljoonaa vaan yli kaksimiljoonaa tuhatta! Ei ihme, että tämä nulikka hihkuu tippa munan nokassa liittovaltiota, jotta saisi muiden maiden maksattamaan oman maan velkansa.

Macronin, kuten Junckerin ja Merkelin utopia paneurooppaalaisesta maailmasta ei tule toteutumaan. He luulevat, että tänne tulijat ovat työvoimaa. Tämän virheen teki Ruotsi 1975, kun aloitti toteuttamaan inklusiivista mamupolitiikkaa. Ajateltiin, että kunhan on vain ihminen, hän on työvoimaa. VÄÄRIN! Paneuroopasta jatkan seuraavassa tekstissäni.
Saapa nähdä, milloin kupla puhkeaa?

https://countryeconomy.com/national-debt/france

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti