torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 4 - Termit.


Tällä kirjoitussarjallani en halua loukata ketään politiikasta, taloudesta tai yhteiskuntatieteistä tietämätöntä pässiä, mutta haluan kuitenkin. Haluan monottaa henkisesti niin navakan potkun palleille, että jos sen runttauksen jälkeen haluaa raapia pallejaan, joutuu työntämään sormet sieraimiin.

Mutta aloitetaas!

Itseäni on kutsuttu rasistiksi, fasistiksi, natsiksi, naisvihaajaksi ja jopa samaan aikaan suvakiksi. Huomaa; viisi yhden hinnalla!!!

- Rasismi: Tässähän on kyse pääasiassa rotuideologiasta, josta jo nimikin juontaa ja joka käsittää sen, että jokin rotu on toista parempi. En ajattele näin vaikka väitänkin, että eri kulttuurit ovat toisiaan parempia. Tässä myönnän, että siirryn harmaalle alueelle, mutta harva voi väittää, ettenkö olisi oikeassa. Lisäksi rasismiatermiä käytetään politiikassa ainoastaan hiljentääkseen vastustaja. Arvatkaapa hiljenenkö minä?

- Fasismi: On jännittävämpää, että itseäni kutsutaan fasistiksi vaikka olen juuri ääripäätä. Toisin sanoen syyttelijät eivät itse edes tiedä, mitä tämä termi edes tarkoittaa. Suvaitsevaiset eivät itse ymmärrä ajavansa fasistista yhteiskuntaa. EU on tästä hyvä esimerkki. Epädemokraattinen johto, yksi ajatusmaailma, helvetisti regulaatiota yms. direktiiviä ja suvaitsevainen hurraa. Fasismi näin lyhyesti oli juuri samantapainen instituutio. Yksinvaltiaisuus ja korporatiivinen talousjärjestelmä. Reagan sanoi 80-luvulla haastattelussa, että jos fasismi joskus rantautuu Jenkkeihin, sitä tullaan kutsumaan liberalismiksi. KUULOSTAAKO EU:n SUHTEEN YHTÄÄN TUTULTA?

- Monikulttuurisuus: Eri yhteyksissä monikulttuurisuus voi tarkoittaa mitä tahansa. Mutta tässä kohtaa missä sitä vastustetaan on juuri monikulttuurista poliittista ideologiaa, joka ei sisällä mitään vitun pitsoja, inkkareita, eikä viidakon rytmejä. Tämä on täynnä uusmarxilaista hevonpaskaa. Monikulttuurisuus tarkoittaa halpatyövoimaa! Huomatkaa kuinka jälleen suvaitsevaiset ovat rahaeliitin hyödyllisiä idiootteja.

-Konservatismi: Moni luulee, että konservatiivisuus on sitä, että nautitaan aamiaiseksi pakastettu rautakanki, huuhdellaan se alas väkiviinatikalla ja jälkkäriksi kiskaistaan sitruuna, että jaksetaan jäykistellä turpa vääränä koko päivä. No ei. Vaikka homopariskunta kasvattaisikin lasta, niin he kuitenkin noudattavat länsimaisia kasvatusoppeja ja arvatkaas mitä? Länsimaiset arvot juuri vittu perustuvat kristillisiin arvoihin, joten nämäkin pässit ovat arvokristillisiä konservatiiveja. Tietty sillä erotuksella, että pariskunta on samaa sukupuolta, mutta vitun ähäkutit - kiinni jäitte!

- Feminismi: Ensimmäisen aallon feministit (suffragetit) vaativat äänioikeutta. Toisen aallon feministit kertoivat kykenevänsä samaan kuin miehetkin. Kolmannen aallon femakot ovatkin sitten miehen ja varsinkin valkoisen rodun vastustajia. Telaketjua paskoviin sapelihammaslesboihin en oikeastaan jaksa tämän enempää käyttää kilojoulejani. Kyllä te tiedätte tästä asiasta itsekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti