torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 11 - Poliittisen monikulttuurisuusideologian huijaus ja seuraukset.


Saapa nähdä milloin Suomen viimeinenkin Parempi ihminen™ huomaa tulleensa höynäytytetyksi? Huomaa ensinnäkin erot monikulttuurisuuden huijauksen ja tämän termin monimerkityksellisyyden? Taiteessa se on tietenkin selvä asia, eli otetaan vaikutteita muista kulttuureista, mutta politiikassa termi on taas ihan toinen. Lisäksi se sekoitetaan helposti kansainvälisyyteen, monietnisyyteen ja monikansallisuuteen. Ne ovat eri asioita, eikä niitä kukaan vastusta, eikä pelkää.

Punavihreille poliittinen monikulttuurisuus on kuin suomettumisen aikana taistolaisille N-liitto, DDR ja kommumismi, eli naivi aate, jota ei saa arvostella tai olet rasisti, natsi ja tietämätön ahdasmielinen ja suvaitsematon juntti, joka pelkää erilaisuutta, eikä ole "edistyksellinen." Uusliberalisteille, eli ison rahan kokoomuslaisille se on halpatyövoimaa.

Milloinhan viimeinenkin poliitikkojen ja median kautta höynäytetty pässi tajuaa, ettei Stubbia tai Kataista oikeasti kiinnosta Suomen kulttuurin rikastaminen? Taiteen maisterina ja yhteiskuntatieteitä harrastavana tiedän, etteivät kulttuurit edes liiku tällä tavalla. Heitä kiinnostaa vain oma etu ja halpatyövoima, ei kulttuurin rikastaminen, jolle ei ole edes tarvetta. Monikulttuurisuusaate tuli vasta EU:n myötä. Miten sitä ennen pärjättiin ilman sitä? No hyvin pärjättiin! Kansainvälisyys riitti.

Näyttää olevan joillekin tärkeämpää vain hedonistisesti olla mukamas muita edistyksellisempi ja esitellä kiillotettua kilpeään. Ruotsi on nyt tutkitusti Euroopan vaarallisin valtio ja ollut lempinimeltään jo pitkään Euroopan raiskauspääkaupunki muslimitaustaisten elintasopakolaisten vuoksi ja valtion pilasivat juuri tällaiset itseriittoiset Muita paremmat™ mulkut. Haistakaa paska!

Kulttuurimarksilaiset punavihreät suvaitsevaiset ovat todellakin kuin taistolaiset 70-luvulla. Lisäksi nämä mistään mitään tietämättömät pässit eivät lue taloutta eivätkä tunne ensinnäkään edes Suomen lähihistoriaa, eli tuota suomettumisen aikaa 70-luvulla. Lisäksi sitä, minkä islam teki mm. Libanonille, Afganistanille, Iranille ja Libyalle.

Tietämättömyys voi ehkä aiheuttaa rasismia, mutta niin se aiheuttaa myöskin suvaitsevaisuutta. Pitäisi hieman miettiä mitä suvaitsee ja mihin hintaan ja mitä me jätetään jälkipolville. Poliittisen monikulttuurisuuden paradoksi onkin juuri siinä, että se nimenomaan hävittää ja tuhoaa kulttuurit. Ne maat, jotka harjoittavat poliittista monikulttuurisuusaatetta, kärsivät eniten turvisten aiheuttamasta väkivallasta.

Nämä Paremmat ihmiset™ ovat vastuussa Euroopassa naisten tasa-arvon ja turvallisuuden alenemisesta sekä myös lasten oikeuksien ja turvallisuuden alenemisesta. Myös muut ihmisoikeudet ovat kärsineet. Lisäksi yleinen turvallisuus on laskenut heidän itseriittoisen "tiedostavan" aatteensa vuoksi. Verratkaa tätä päivää siihen, millaista on nyt ja millaista oli 20 vuotta sitten. Silloin oli asiat noilta osin paremmin.

Teillä on verta käsissänne vitun itseriittoiset suvaitsevaiset mulkut! Te ette edes ymmärrä ajavanne autoritaarista yhteiskuntaa, ettekä suvaitse muiden ajatuksia vaan katkotte välinne muihin vain sen vuoksi, jos jollain on eriävät, "ahdasmieliset" mielipiteet. Ironista onkin, että ne eriävät mielipiteet ovat oikeassa. Tulette sen vielä näkemään. Joku näkee ehkä sen jo nyt, mutta ei kehtaa vielä sitä myöntää itselleen. Katsokaa kuvia noista "sotalapsista." Eivät ne ole mitään LAPSIA!

https://www.verkkouutiset.fi/suomen-vankiloissa-juhlittu-terrori-iskuja-muslimivangit-pahoinpidelleet-uskonnollisin-perustein-69848/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti