torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 6 - Suvaitsemattomuudesta, väärinymmärryksestä ja vähän itsestäni.


Tällä kirjoitussarjallani en halua loukata ketään politiikasta, taloudesta tai yhteiskuntatieteistä tietämätöntä pässiä, mutta haluan kuitenkin. Haluan monottaa henkisesti niin navakan potkun palleille, että jos sen runttauksen jälkeen haluaa raapia pallejaan, joutuu työntämään sormet sieraimiin - pallit löytyvät sieltä.

Paitsi, että jengi ymmärtää kirjoitussarjani selkeästi väärin tai ainakin osa, niin olen ilmeisesti onnistunut loukkaamaan joidenkin älykkyyttä vaikka argumentoin selkeästi, mitä tarkoitan. Tälläkin viikolla kaveripiiristäni on poistunut jo kaksi loukkaantunutta hypersensitiivistä pässiä - toivon lisää. Helvetin palkitsevaa on nujertaa joku mulkku tiedolla. Tietty lisääkin tolkun kavereita tulee sitten siihen tilalle.
Olen jo aikaisemmissani teksteissäni kertonut, että itseäni pidetään mm. rasistina. Tarkkasilmäiset lukijaystäväni ovat kuitenkin huomanneet, etteihän tuo hessu puhu mistään nokikepeistä, rullahuulista tai mutiaisista. Moni on huomannut, että kritisoin länsimaista yhteiskuntaa, mediaa, meidän päättäjiemme tuhoisaa politiikkaa, länsimaista kulttuuria ja EU:ta. Ei ole turviksen vika, että hän on täällä. Se on meidän päättäjiemme vika ja kohdistan vihani heihin.

Olen muuten helvetin ystävällinen, kohtelias ja avulias turvisten suhteen, mutta en halua tällä kiilloitella julkisesti kilpeäni ja patsastella suvaitsevaisuudellani, koska en tee kiiltävällä kilvellä vittuakaan, joten jätän tämänkin kiilloituksen vain yhden virkkeen mittaiseksi. Tästä minulta ette kuule enää.

Itselläni on kavereita eri puolueista ja ymmärrän mikä heitä johtaa siihen ajatteluun. Minä siis suvaitsen heitä vaikka olenkin joistain asioista eri mieltä. Mitä tulee sitten tähän "suvaitsevaisten" jengiin, niin heidän mentaliteettinsa on tyyliin: "Jos et kuulu meihin, kuulut jonnekin muualle." He eivät myöskään huomaa kannattavansa autoritaarista yhteiskuntaa, jota minä "suvaitsemattomana" juuri vastustan. Olen siis klassinen liberaali. Tämä "suvaitsevaisten" porukka käyttäytyvät, kuin pikkukakarat: "Me emme leiki sinun kanssasi." Vittu hävetkää aikuiset ihmiset!

Edellinen tekstini oli niin helvetin pitkä, joten jätän tämän kirjoitukseni hieman lyhyemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti