torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 10 - Lasten käyttäminen yhteiskuntakokeilun välineinä ja sukupuoliuskonnolliset uskonlahkot.


Tällä kirjoitussarjallani en halua loukata ketään politiikasta, taloudesta tai yhteiskuntatieteistä tietämätöntä pässiä, mutta haluan kuitenkin. Haluan monottaa henkisesti niin navakan potkun palleille, että jos sen runttauksen jälkeen haluaa raapia pallejaan, joutuu työntämään sormet sieraimiin - pallit löytyvät sieltä.

Tämän on muuten puolittain jatkoa edelliseen, mutta aloitetaas!

SETA:n sekopääsuvakit väittävät, että sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio. Tässä kohtaa herää sitten jo kysymys, että jos näin on, niin miksi sitten tehdä sukupuolenkorjausleikkauksia? Jos ei ole sukupuolia, niin mitä sitten tarvitsee kirurgisesti korjata?

Taisi olla, että Norjassa jo 11-vuotiaalle voi tehdä tämän leikkauksen, jos hän itse haluaa. Nyt en ole varma onko tämä mennyt läpi vai oliko se vain sekopäinen lakiesitys. Toivottavasti ei ole totta.
Tuon ikäisellä ei ole vielä edes alkanut murrosikä, joten sukupuoliasiat selviävät vasta sitten, kun hormoonit alkavat hyrräämään. Helvetin sääli, jos sinulta on leikattu mulkku pois 11-vuotiaana koska olet ollut omasta mielestäsi tyttö ja sitten alkaakin varhaisteininä tytöt kiinnostamaan murrosiän vaikutuksesta. Murrosikä voi selvittää lapselle, mikä hänen sukupuoli-identiteettinsä on. Jos siinä on jotain häikkää, niin kyseessä EI ole "muunsukupuolinen" persoona vaan tieteen mukaan kyseessä on sukupuolikromosomihäiriö.

Sitten päästäänkin identiteetin sekoittamiseen. Maailmalla on nykyisin sekopääfeministien perustamia päiväkoteja, joissa tytöt laitetaan leikkimään poikien leluilla ja vastaavasti pojat tyttöjen leluilla.

Sekopäisimmissä paikoissa pojat puetaan mekkoihin, että heistä tulisi feminiinisempiä. Eikö lapsen itse pitäisi päättää millä leluilla haluaa leikkiä, eikä pakottaa heitä toimimaan vasten tahtoaan ja estää heitä kehittämastä omaa luovuuttaan ja identiteettiään omien valintojensa kautta? Kuinkahan nuo raukat ovat sekaisin, kun heidän sukupuoliroolinsa on sekoitettu jo lapsena ja sitten tulee se murrosikä?

Näistä tulee mieleen uskonlahkot, jotka ovat menettäneet järkensä. Tulee mieleen Jim Jones, David Koresh ja Marshall Applewhite.

Lapsilla EI pitäisi tehdä yhteiskuntakokeiluja vaan antaa heidän olla vapaasti sitä mitä ovat - lapsia. Tämä on liberaaliutta, ei tuo aikaisemmin mainittujen sekopäiden kasvatusopit.

Eräs amerikkalainen lastenpsykiatrinainen puhui siitä, kuinka koulujärjestelmä suosii tyttöjä. Hän sanoi, ettei pojille pidä antaa koulussa luettavaksi jotain Pieni talo Preerialla-kirjaa vaan heille pitäsi antaa luettavaksi supersankaritarinoita. Tässä oli juuri kyse sukupuolien eroista jo lapsena ja tämä on biologiaa, ei sosiaalinen konstruktio.

Jari Sinkkonen on hyvä lastenpsykiatri ja ollut useaan kertaan tv:ssä puhumassa lasten kasvatuksesta. Tällaisia kavereita pitäsi kuunnella, eikä joitain vitun SETA:n sekopäitä.

Alla Jari Sinkkosesta koskeva artikkeli, joka koskee juuri sitä, mistä itse juuri kirjoitin:

https://reppuli.com/blogi/lastenpsykiatri-sinkkosen-ainoa-vinkki-lastenkasvatukseen-ala-anna-lapsen/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti