torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 7 - Tiedonhaku ja asiantuntijat.


Tällä kirjoitussarjallani en halua loukata ketään politiikasta, taloudesta tai yhteiskuntatieteistä tietämätöntä pässiä, mutta haluan kuitenkin. Haluan monottaa henkisesti niin navakan potkun palleille, että jos sen runttauksen jälkeen haluaa raapia pallejaan, joutuu työntämään sormet sieraimiin - pallit löytyvät sieltä.

Tästä versiosta tulee nyt lyhyt. Itse perustan väitteeni sosiologian, yhteiskuntafilosofian klassikoille ja talouden asiantuntijoiden lausuntoihin ja kirjoituksiin. Lisäksi käytössäni on tuhansia sivuja tutkimuksia eri organisaatioilta. Mm. Optulalta löytyy n. 3.000 sivua asiaa. Luen Migrin ja mm. Eurostatin tilastoja.

Itse olen siteraanut mm. Émile Durkheimia, Michel Foucaultia, Oswald Spengleriä, Georg Simmeliä, Max Weberiä ja muita tunnettuja sosiologian ja talouden klassikoita.

Uusista yhteiskuntatieteen tutkijoista ja kritisoijista olen siteraanut mm. Richard Dawkinsia, Robert Spenceriä, Mark Staynia, Christopher Hitchensiä, Tino Sanandajia, Mona Walteria, Ayaan Hirsi Alia, James Shikwatia ja Dambisa Moyoa. Tuossa vain nyt joitain mainitakseni.

Sitten joku saatanan koko elämänsä ylenpalttista ja etuoikeutettua elämää elänyt ja vapaaehtoisesti ilman mitään henkisiä traumoja itseään kakkostyypin diabetekseen ylensyövä pässi (alkoholisminhan vielä ymmärtää traumoihin perustuen) tai joku saatanan taidekoululainen kakara tulee hyökkäämään minua vastaan omilla yhteiskuntatieteen ja taloustieteen opeillaan, jotka ovat saaneet Aki Kaurismäeltä, Palefacelta, Pelle miljoonalta, Nyt-liitteestä ja Putous-ohjelmasta.

Tällaisen molopellen heivasin helvettiin tällä viikolla kavereistani, koska hän jauhoi vain, että tuo on paskaa. Yritin kysyä argumenttia, että miksi tuo on paskaa, mutta sitä en koskaan saanut. Vaikea hyökätä juippia vastaan jolla on nuo alussa mainitut tiedot hallussaan.

Sitten joku hehkuttaa, että perussuomalaiset ovat hajonneet! No ei hajonnut vaan siitä irtautui uuvatit-niminen eduskuntaryhmä. Jos politiikasta ei vittu tiedä tuon vertaa niin se saatanan lätty kiinni! Lisäksi kannattaisi muistaa, että persut olivat hallituksessa ainoa jengi, joka vastusti EU:ta ja kaikkia maksuja. Nyt EU:lta on tulossa Suomelle 81-miljoonaa lisää jäsenmaksua vuosittain lisää - no vittu huraa ja sinä saatanan pässi maksat!!! Lisäksi hurraajille hieman paskaa. Nyt seteliselkärankaiset mulkut ova poissa puolueesta ja jo ensimmäisellä viikolla kannatus nousi yli prosentilla ja luulen, että nousu jatkuu.

Lisäksi EU:sta on tietojeni mukaan tulossa raskasta paperia syksyn mittaan liittyen syvempään integraatioon. Lisää velkavastuuta, regulointia ja uusi uljaampi valtiovarainministeriö, jolloin emme ole enää vastuusta omista rahoistamme. Taas voi sanoa kuin Dressmanin mainoksessa: "Onnea Suomi!" Voi vitun vittu! Ja ai, että mitä se tekee persujen kannatukselle!
HEI NYT VITTU KAMAAN TYYPIT! JOS NYT SAATANA MAAILMANKUVA ON NOIDEN VÄLISSÄ MAINITTUJEN PÄSSIEN (Facepalm ja Pelle miljoona) JA MEDIAN VARASSA, NIIN VITTU SE TURPA KIINNI POLITIIKASTA JA YHTEISKUNNAN ASIOISTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti