torstai 28. syyskuuta 2017

SOSIOLOGIAA PÄSSEILLE OSA 12 - Macron - EU-puudeli.


Taas joutuu toteamaan, että kansaa vedätettiin oikein kunnolla. En puhu nyt niinkään Macronista vaan kaikesta häneen liittyvästä ja EU-eliitin todennäköisestä suunnitelmasta. En ole suuri salaliittoteorioiden ystävä, mutta välillä ne pitävät paikkansa. Sille se kuitenkin näyttää [liittovaltion syventäminen], koska liikehdintä on ennustetun kaltaista. Tämä on muuten kirjoitussarjani kovin foliohattukirjoitus. Olematta "foliohattua."
Punavihreän median tuomitsema Le Pen ei oikeasti ole mikään äärioikeistolainen. Lisäksi puhutaan siitä, että Putin cyber-hyökkäyksillään aiheuttaa eri maiden johtajien valinnat. No miksi Putin antoi olla Obaman kahdeksan vuotta vallassa ja ei "valinnut" Venäjämyönteistä Le Peniä Ranskan presidentiksi? Haiskahtaa hieman Irakin "ydinaseilta."

On ollut puhetta EU:n raskaista papereista jo hyvän aikaa. "Kulttuurin rikastaminen" ja Schengenin "vapaus" on juuri tätä samaa, eli siis tarkoittaa halpatyövoimaa. On tullut jauhettua jo hyvän aikaa Richard Coudenhove-Kalergin Paneuroppalaisesta utopiasta, jota ilmeisesti ollaan toteuttamassa. Hallituksen ja Halla-ahon "arvopohja". HA!

Taakanjaon tullessa 2015, alkoi syksyllä tuntua, että miten tämä tuntuu niiiiiin tutulta. Sitten muistin Paneuroopan, mutta en tämän sekopäisen yhteiskuntavision toteuttajan nimeä. Sitten löytyi ja löytyi myös yhteys tämän päivän tekemiselle: Hävitetään rajat (check). Hävitetään (kansat ja kansallismielisyys - almost check - ainakin paheksuttu ja jopa kriminalisoitu aate). Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta linja on selvä. Lukekaa itse loput Wikipediasta. Löydätte yhteyden.

Tästä tulee lyhimmistä kirjoitukseni tämän kirjoitussarjani kohdalla. Kiitokset Leo Mannermaa:lle, joka selvittää tämän asian hyvin, eikä tarvitse itse kirjoittaa taas helvetin pitkää tekstiä.
Ranskan kapinoista tai yleensäkään mellakoista, joita on ollut jo yli kaksi vuotta, ei ole juuri puhuttu Suomen mediassa mitään. Pelätään, että se aiheuttaisi rasismia. *huokaus*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti